Γ. Παράσχος: “Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα”

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε το μήνυμα για θετικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο, μέσα από τη γραπτή δήλωσή του ενόψει της αναμέτρησης στο Ηράκλειο. Ο Έλληνας τεχνικός …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε το μήνυμα για θετικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο, μέσα από τη γραπτή δήλωσή του ενόψει της αναμέτρησης στο Ηράκλειο. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε:


“Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, το να εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο φαντάζει μονόδρομος για τις επιδιώξεις μας. Απέναντί μας θα βρεθεί μια δύσκολη ομάδα, όπως ο Εργοτέλης, όμως η επιθυμία μας για επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι είναι ισχυρή, προκειμένου να μην αισθανόμαστε καμία εξάρτηση από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, αλλά να καθορίσουμε εμείς την πορεία μας.


Δεν θα μείνουμε στις πολλές απουσίες μας, καθώς, αφενός μεν έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε υπό αυτό το καθεστώς, αφετέρου δε, τα παιδιά, που θα κληθούν να βοηθήσουν, είμαι βέβαιος, ότι θα τα δώσουν όλα και θα ανταποκριθούν άριστα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, όπως κάνουν, κάθε φορά, που καλούνται να προσφέρουν. Τέλος, εύχομαι να διατηρήσουμε και την καλή παράδοση της ομάδας μας στη συγκεκριμένη έδρα”.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top