Σαφάρι για ευρώ…

Σαφάρι για την εξεύρεση χρημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αφού απαιτείται άμεσα ένα σεβαστό ποσό για να επιτευχθούν οι συμφωνίες και …

Ηρακλής

Σαφάρι για την εξεύρεση χρημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αφού απαιτείται άμεσα ένα σεβαστό ποσό για να επιτευχθούν οι συμφωνίες και να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα σταλεί στην ΕΠΟ.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι κρίσιμη, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με πρώην, αλλά και (ορισμένους) νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η συνάντηση των διοικούντων με τον Γιώργο Ζελελίδη και τον Δημήτρη Καρύδα, παρουσία των παικτών που εκπροσωπεί ο Έλληνας ατζέντης (Μάρα, Γιάκομπ, Ντάνι, Παπαστεριανός, Μπαντής, Κυριαζής). Μία συνάντηση που απέβει άκαρπη, αφού ούτε ο Ζελελίδης (είναι ο δικηγόρος των Τουμά, Μπόσνιακ, Κωφίδη, Ντιέ, Παπαζαχαρία), αλλά ούτε και οι παίκτες υπέγραψαν το έγγραφο, ζητώντας να τους καταβληθεί άμεσα ένα μέρος των οφειλομένων.

Κάποια στιγμή μάλιστα, οι τόνοι μεταξύ του Γιάννη Τάκη και του Δημήτρη Καρύδα, ανέβηκαν επικίνδυνα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, επανήρθε η ηρεμία.

Η ουσία είναι ότι σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες εκπνέει η (πρώτη) προθεσμία κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης και στον Ηρακλή υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Και για να συμβεί αυτό, απαιτούνται κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top