Κωφίδης: “Από μένα δεν θα υπάρχει πρόβλημα”

Ο Σάββας Κωφίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και υπογράμμισε πως τουλάχιστον από τη δική του πλευρά, η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και υπογράμμισε πως τουλάχιστον από τη δική του πλευρά, η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για να λάβει την αδειοδότηση.

Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης ανέφερε: «Το θέμα έχει τελειώσει, από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον, ο Ηρακλής δεν πρόκειται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την αδειοδότηση του. Αύριο μάλιστα θα υπογράψουμε το σχετικό συμφωνητικό. Βέβαια εκκρεμεί ένα άλλο ποσό εκτός αδειοδότησης, το οποίο θα συζητηθεί σε κάποια άλλη στιγμή».

Για τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση υπογράμμισε: «Γνωρίζω πολύ καλά και ενημερώνομαι πως οι άνθρωποι του Ηρακλή τρέχουν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση της ομάδας. Από την πλευρά μου έκανα το καλύτερο δυνατό και σίγουρα το ευχάριστο είναι πως βρέθηκε λύση και με τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Είχα εκφράσει τη γνώμη πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βγει ένα τέτοιο θέμα, γιατί πρέπει να αποφορτιστεί η κατάσταση».

Για το αγωνιστικό κομμάτι δήλωσε: «Δεν νομίζω πως θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας περισσότερους από τους δύο βαθμούς που χρειάζονται. Πιστεύω πως κι αυτό το θέμα θα τελειώσει πολύ σύντομα, καθώς η ομάδα αγωνιστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top