Για 300.000 ευρώ συνεχίζεται το θρίλερ…

“Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε”. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλής στους φίλους …

Ηρακλής

“Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε”. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλής στους φίλους της ομάδας, 24 ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης.

Όσον αφορά την υπογραφή από τους υπάρχοντες παίκτες, μετά το τέλος της αυριανής (31/3) προπόνησης, αναμένεται να κληθούν στα γραφεία όλοι όσοι δεν έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής το σχετικό έγγραφο. Οπότε και θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις του καθενός. Θα βρεθεί άραγε κάποιος από το υπάρχον ρόστερ που θα “σπρώξει” την ομάδα στο γκρεμό;

Όσον αφορά τους “πρώην”, η προσπάθεια για την εξεύρεση ενός ποσού κοντά στις 300.000 ευρώ, συνεχίζεται. Στη Μίκρα θεωρούν ότι με το συγκεκριμένο ποσό θα επιτευχθούν οι συμφωνίες και η ΠΑΕ θα συγκεντρώσει τις υπογραφές όλων όσων έχουν λαμβάνειν από την κυανόλευκη εταιρία.

Προηγούμενο ρεπορτάζ

Σαφάρι για την εξεύρεση χρημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αφού απαιτείται άμεσα ένα σεβαστό ποσό για να επιτευχθούν οι συμφωνίες και να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα σταλεί στην ΕΠΟ.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι κρίσιμη, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με πρώην, αλλά και (ορισμένους) νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η συνάντηση των διοικούντων με τον Γιώργο Ζελελίδη και τον Δημήτρη Καρύδα, παρουσία των παικτών που εκπροσωπεί ο Έλληνας ατζέντης (Μάρα, Γιάκομπ, Ντάνι, Παπαστεριανός, Μπαντής, Κυριαζής). Μία συνάντηση που απέβει άκαρπη, αφού ούτε ο Ζελελίδης (είναι ο δικηγόρος των Τουμά, Μπόσνιακ, Κωφίδη, Ντιέ, Παπαζαχαρία), αλλά ούτε και οι παίκτες υπέγραψαν το έγγραφο, ζητώντας να τους καταβληθεί άμεσα ένα μέρος των οφειλομένων.

Κάποια στιγμή μάλιστα, οι τόνοι μεταξύ του Γιάννη Τάκη και του Δημήτρη Καρύδα, ανέβηκαν επικίνδυνα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, επανήρθε η ηρεμία.

Η ουσία είναι ότι σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες εκπνέει η (πρώτη) προθεσμία κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης και στον Ηρακλή υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Και για να συμβεί αυτό, απαιτούνται κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top