«Όλα πάνε καλά»

Το πε και το κανε. Ο Μπρουκ Μπίλινγκς μετέφερε πριν λίγες μέρες στους διοικούντες του Ηρακλή την επιθυμία του να παραμείνουν όλοι μαζί ενωμένοι και …

Ηρακλής

Το πε και το κανε. Ο Μπρουκ Μπίλινγκς μετέφερε πριν λίγες μέρες στους διοικούντες του Ηρακλή την επιθυμία του να παραμείνουν όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί και στην Καλαμαριά έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Αμερικανός διαγώνιος αγωνίστηκε κανονικά και προσπάθησε ώστε να φτάσει η ομάδα του στο «τρίποντο», ενώ μίλησε στη BLUEARENA για την επιστροφή στις νίκες και έδωσε παράλληλα τη δική του απάντηση σε ορισμένα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. 

«Η ομάδα σήμερα ε πολύ καλά και κέρδισε, καταφέραμε έτσι να παραμείνουμε στη πρώτη θέση και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Ακολουθεί ένας δυνατός αγώνας με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου, είναι καλή ομάδα και το απέδειξε στον πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», τόνισε αρχικά ο Μπίλινγκς, ο οποίος ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες:

 «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη ομάδα, όλα πάνε καλά. Όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν είναι ψέματα με σκοπό να βλάψουν την ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top