Το άγχος λύγισε τη γυναικεία ομάδα πόλο

H γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή γνώρισε την ήττα με 9-13 από τη ρωσική Σκιφ Μόσχας, στον πρώτο προημιτελικό του LEN TROPHY που πραγματοποιήθηκε στο …

Άλλα αθλήματα

H γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή γνώρισε την ήττα με 9-13 από τη ρωσική Σκιφ Μόσχας, στον πρώτο προημιτελικό του LEN TROPHY που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι παίκτριες του Ηρακλή μπήκαν αγχωμένες στον αγώνα με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη στην άμυνα και να μείνουν πίσω στο σκορ με 1-4. Σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο μείωσε τη διαφορά στο ένα τέρμα. ΟΙ παίκτριες της Σκιφ έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες και επιδεικνύοντας την απαραίτητη ψυχραιμία επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο από τους δύο αγώνες της φάσης των 8 με σκορ 9-13.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Γιώτης Ιωακειμίδης δήλωσε: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και φάνηκε από το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε ακόμα και όταν η διαφορά ήταν μεγάλη. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία είναι αποτέλεσμα του άγχους που είχαν τα κορίτσια και μας στοίχισαν. Τώρα ο επαναληπτικός της Μόσχας στα τέλη του μήνα δεν είναι για εμάς τυπική διαδικασία, θα πάμε για τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Ηρακλής-Σκιφ Μόσχας 9-13

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 5-4, 1-2

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Fancher 3, Ζάντου 1, Πλευρίτου 2, Φλώρου Χ. 2, Φλώρου Μ. 1

Σκιφ Μόσχας: Antonova D. 3, Antonova A. 2, Troshkina 4, Karpovich 4

Back to Top