“Παραμονή στους 35 βαθμούς”

Στους 35 πόντους έθεσε το (ανώτατο) όριο παραμονής ο Παύλος Δερμιτζάκης, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, για να έρθουμε και να πάρουμε …

Διάφορα

Στους 35 πόντους έθεσε το (ανώτατο) όριο παραμονής ο Παύλος Δερμιτζάκης, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

«Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, για να έρθουμε και να πάρουμε το ματς, γιατί η θέση μας είναι δύσκολη. Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ίσως μια νίκη του Ηρακλή, θα τους έκανε πιο άνετους. Θα έλεγα ότι ήμασταν καλά διαβασμένοι και αυτό δείχνει και η στατιστική, διότι αμυντικά δεν δώσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ στον αντίπαλο, ενώ απεναντίας εμείς στο πρώτο είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες και μία στο δεύτερο. Πάλι όμως το ποσοστό ευστοχίας δεν ήταν αυτό που θέλαμε.

Σίγουρα δεν είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, άλλα ότι πάρεις είναι καλό με την προϋπόθεση ότι στην έδρα μας θα γυρίσουμε στις νίκες που θα μας βοηθήσουν. Η ομάδα δείχνει εκτός έδρας ότι είναι δυνατή, αλλά στην έδρα μας θέλουμε δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι εφικτός και σε καμία περίπτωση ακατόρθωτος. Το όριο παραμονής έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι το ανώτατο θα είναι 35 βαθμοί».


Σχετικά Άρθρα

Back to Top