“Μας λείπει η ηρεμία” (video)

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό των παικτών του από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ είπε ότι οι 34 βαθμοί ισοδυναμούν με παραμονή. «Έγινε …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό των παικτών του από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ είπε ότι οι 34 βαθμοί ισοδυναμούν με παραμονή.

«Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ κλειστό και ιδιαίτερα σκληρό από το ξεκίνημα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτή την ηρεμία που ζητούσαμε και δυστυχώς αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τον διαιτητή και έτσι αποπροσανατολιστήκαμε. Ψάχναμε με βαθιές μπαλιές το κεφάλι του Γιάκομπ, ενώ οι αντίπαλοι αμυντικοί ήταν ψηλοί. Στο γήπεδό μας, μας λείπει η ηρεμία όταν παίζει κλειστά ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και φάσεις. Πίστευα ότι θα συνεχίσουμε το καλό ημίχρονο στις Σέρρες αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ νομίζω ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είμαστε πιο καλοί. Στο γήπεδό μας πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι επιλέχθηκε να αγωνιστεί ο Γιάκομπ, που δεν είχε παίξει στις Σέρρες, είπε: «Δεν ήταν θέμα Γιάκομπ. Οι αμυντικοί μας ήταν διστακτικοί στο να γυρίσουν τη μπάλα. Τα λάθη που κάναμε στο πρώτο πεντάλεπτο, μας επηρέασαν. Δεν ξέρω αν επηρέασε την ομάδα η απουσία του Ντάνι, ο οποίοι δίνει πολλά στηρίγματα για να βγαίνει σωστά η μπάλα. Θα πρέπει όμως οι αμυντικοί να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες».

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής θα κινδυνεύσει, είπε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Όσο πιο γρήγορα όμως πάρουμε τους βαθμούς, τόσο περισσότερο θα απαλλαγούμε από το άγχος. Θεωρώ ότι με 34 βαθμούς, μία ομάδα εξασφαλίζει την παραμονή της».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top