Καϊτά : «Θέλω να μείνω στον Ηρακλή»

Το ντεμπούτο του Σάνι Καϊτά με την κυανόλευκη φανέλα δεν συνδυάστηκε  με ένα θετικό αποτέλεσμα . Ο διεθνής Νιγηριανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: …

Ηρακλής

Το ντεμπούτο του Σάνι Καϊτά με την κυανόλευκη φανέλα δεν συνδυάστηκε  με ένα θετικό αποτέλεσμα . Ο διεθνής Νιγηριανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί η ομάδα δεν κέρδισε. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που είναι εξίσου σημαντικός».

Με κολακευτικά λόγια μίλησε όμως τόσο για τους νέους συμπαίκτες του, όσο και για τους φιλάθλους: «Αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι συμπαίκτες μου. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος. Επίσης, έχω να πω τα καλύτερα για τους οπαδούς μας, που σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να μας εμψυχώνουν».

Όσο για το ενδεχόμενο της ανανέωσης του δανεισμού  του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που οι παίκτες της είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτή και το γεγονός ότι όλοι έλεγαν τα καλύτερα για μένα πριν έρθω εδώ με ευχαριστεί πολύ. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μείνω, αλλά θα πρέπει να το συζητήσω με το σύλλογο. Θέλω να μείνω, αλλά εξαρτάται μόνο από μένα”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top