Γωγάκος: “Ενας μεγάλος, ακούραστος Ηρακλειδέας”

Ο Κωσταντίνος Γωγάκος ήταν στο Καυτανζόγλειο μεταξύ αυτών που βρίσκονταν μαζί με τον Ντίνο Κοσμόπουλο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο πρόεδρος του …

Επικαιρότητα

Ο Κωσταντίνος Γωγάκος ήταν στο Καυτανζόγλειο μεταξύ αυτών που βρίσκονταν μαζί με τον Ντίνο Κοσμόπουλο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο πρόεδρος του Γ.Σ. περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο… “Ηρθε και μας χαιρέτισε όλους όσοι ήμασταν εκεί, κι αυτή έμελε να ήταν η τελευταία φορά. Πήγε και κάθισε στην καρέκλα του και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς. Μέσα στο Καυτανζόγλειο, στο στάδιο που αγάπησε, στο στάδιο που έκανε τόσα πολλά. Στον χώρο ήταν και γιατροί που έτρεξαν αμέσως για βοήθεια χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή”.


Ο πρόεδρος του Γ.Σ. είπε ακόμη ότι… “έφυγε ένας μεγάλος, ένας ακούραστος Ηρακλειδέας. Ο θάνατός του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής”.


Ο Γωγάκος ρωτήθηκε για το αν ο Ντίνος Κοσμόπουλος έφυγε με την ανεκπλήρωτη χαρά του να μπει ο Ηρακλής στο δικό του σπίτι. Απάντησε: “Ορκίζομαι και εγώ και οι συνεργάτες μου ότι ο Ηρακλής θα μπει στο δικό του σπίτι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και το Κοσμοπούλειο Αθλητικό Κέντρο που θα παραμείνει πάντα Κοσμοπούλειο”.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top