“Χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε και παίκτες” (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού εκτός από τη νίκη, χάνει και βασικά στελέχη ενόψει του επόμενου (κρίσιμου όπως …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού εκτός από τη νίκη, χάνει και βασικά στελέχη ενόψει του επόμενου (κρίσιμου όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) αγώνα με την Κέρκυρα.

«Πάντα μια ήττα με 3-0 είναι βαρύ σκορ. Εκτός από το παιχνίδι χάσαμε και παίκτες. Μέχρι το πρώτο γκολ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά δεχθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γκολ από στημένη φάση. Στη συνέχεια ρισκάραμε και ανοιχτήκαμε.

Δύσκολη ημέρα για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Εκτός από το πρόβλημα με τον Παπαστεριανό, αποβλήθηκε ο Ντάνι και ο Καρλίνιος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η αλλαγή του Καρλίνιος ήταν αναγκαστική λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς. Οι Μαχόπ και Ζερκά έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι με αποτέλεσμα να γίνουν αλλαγή».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top