Γιατί δεν βγήκαν τα δελτία;

Το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, είναι λογικό να έχει προκαλέσει ερωτηματικά στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Και …

Ηρακλής

Το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, είναι λογικό να έχει προκαλέσει ερωτηματικά στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Και αν για τον Ζερκά δεν τίθεται θέμα, με δεδομένο ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η απόκτησή του, για τους υπόλοιπους τρεις (Μαχόπ, Τσίτας, Ρόμπλες) υπάρχει ζήτημα, αφού εδώ και αρκετές ημέρες έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους.

Η BLUEARENA διερεύνησε το ζήτημα και απευθύνθηκε σε ανθρώπους της ΕΠΟ, αφού από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδίδονται τα δελτία των παικτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα εντοπίζεται στο χρέος της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ. Ένα χρέος που κληροδότησε η διοίκηση Ρέμου στη σημερινή και για το οποίο μίλησε ο Γιάννης Τάκης στην πρόσφατη ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων. 

“Μέσα στα χρέη που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, υπάρχει και μία οφειλή 700.000 ευρώ προς την ΕΠΟ”, είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και αυτή η οφειλή μπλοκάρει προς το παρόν την έκδοση των δελτίων. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η φόρμουλα διακανονισμού του χρέους. Για να συμβεί όμως αυτό, απαιτείται μία γενναία προκαταβολή. Δηλαδή ρευστό…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και το καλοκαίρι (η καθυστερημένη έκδοση των δελτίων του Χοσέμι και του Κυριαζή, δεν σχετιζόταν με αυτό το ζήτημα), με την ΠΑΕ να καταβάλλει τότε ένα σημαντικό ποσό. Όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΠΟ, χρέη προς την Ομοσπονδία υπάρχουν από τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, ωστόσο ο Ηρακλής βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top