Καλαφατάκης: “Το όνειρό μου για τον Ηρακλή”

Ο Γιώργος Καλαφατάκης έδωσε το παρών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στους δικούς του στόχους ως προπονητής των κυανόλευκων. Ο Χανιώτης τεχνικός έστειλε τα …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Καλαφατάκης έδωσε το παρών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στους δικούς του στόχους ως προπονητής των κυανόλευκων.

Ο Χανιώτης τεχνικός έστειλε τα δικά του μηνύματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Ηρακλής απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα κάποιος θα βρεθεί να δώσει τη λύση. Είναι σημαντική η προσπάθεια των ανθρώπων για να δώσουν ώθηση και βοήθεια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δυστυχώς είναι η σωτηρία. Δε θα έπρεπε να είναι αυτός. Έχουμε 14 παιχνίδια, υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά για να βοηθήσουμε την ομάδα, να κάνουμε σωστές κινήσεις όχι εντυπωσιασμού ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ανέλαβα μια δύσκολη δουλειά, ήταν και θέμα εγωισμού και κυρίως λόγω των συζητήσεων που είχαμε πριν από δύο μήνες αλλά τότε δεν ευοδώθηκαν. Το όνειρό μου είναι ο Ηρακλής να γίνει ισάξια ομάδα με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και να τους ξεπεράσει. Έχει τον κόσμο, τις εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους για να τα καταφέρει».

Αναφορικά με τη συνέχεια των υποχρεώσεων, τόνισε: «Έχουμε δύσκολο έργο. Η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ίκαρο και όχι μόνο η νίκη, μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτή. Θέλουμε έξι νίκες ως το τέλος για να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο και τη διοίκηση μέχρι το τέλος και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Οπαδική τρέλα από την ΑΘ10 και “ντοπάρισμα” της ομάδας στο Ιβανώφειο (vid)

Μπάσκετ

Back to Top