Η αποστολή για τον τελικό της Κέρκυρας

Με το ρόστερ του… 2010 θα παραταχθεί ο Ηρακλής στον αγώνα της Τετάρτης με την Κέρκυρα. Tο δελτίο του Ενγκουάτ Μαχόπ δεν θα είναι έτοιμο …

Ηρακλής

Με το ρόστερ του… 2010 θα παραταχθεί ο Ηρακλής στον αγώνα της Τετάρτης με την Κέρκυρα. Tο δελτίο του Ενγκουάτ Μαχόπ δεν θα είναι έτοιμο και πλέον γίνεται προσπάθεια για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα, στο “AEL FC Arena”.


Το θετικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον Σολτάνι. Στην 18μελη αποστολή μετέχουν οι Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Λίμα, Ντάνι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ηλιάδης, Μάρα, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.


Οι κυανόλευκοι αναχωρούν αύριο (11/1) το πρωί με απευθείας πτήση για την Κέρκυρα και θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι, στο βοηθητικό γήπεδο της Κέρκυρας.


Ο Τάσος Κατσαμπής καθημερινά συμμετέχει σε όλο και μεγαλύτερο μέρος της κανονικής προπόνησης, ενώ ο Ρόμπερτ Σζοτ συνεχίζει τη θεραπεία του. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ουζουνίδη.


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top