Ο κόσμος του Ηρακλή στο πλευρό τους

Η απόφαση του Εισαγγελέα για τους 23 συλληφθέντες οπαδούς του Ηρακλή, δημιουργεί ερωτηματικά και είναι βέβαιο ότι προκαλεί αντιδράσεις. Και οι 23 φίλοι της ομάδας, θα …

Ηρακλής

Η απόφαση του Εισαγγελέα για τους 23 συλληφθέντες οπαδούς του Ηρακλή, δημιουργεί ερωτηματικά και είναι βέβαιο ότι προκαλεί αντιδράσεις.

Και οι 23 φίλοι της ομάδας, θα περάσουν αύριο (31/12) από τον Ανακριτή, κατηγορούμενοι για δύο κακουργήματα και έξι πλημελλήματα. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε λήστεια (ενός κινητού τηλεφώνου!) και απαγωγή φίλου του ΠΑΟΚ. Θα ζητήσουν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα και όλοι πιστεύουν ότι ο ανακριτής θα αντιληφθεί το αυτονόητο:

Ότι δηλαδή κατηγορούνται αυτοί που δέχτηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση και όχι αυτοί που επιτέθηκαν. Ίσως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που συλλαμβάνονται μόνο όσοι δέχτηκαν επίθεση στο σύνδεσμό τους.

Τα μυνήματα συμπαράστασης είναι εκατοντάδες. Είτε με την παρουσία τους στα Δικαστήρια, είτε μέσω του διαδικτύου, φίλοι της ομάδας από διάφορες περιοχές της χώρας, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες και πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη θα λάμψει.

Ο Θεόφιλος Πατέλης, που εκπροσωπεί νομικά ορισμένους από τους συλληφθέντες, επέρριψε την ευθύνη στην Αστυνομία, αφού από τη μία δεν φρόντισε να επιβάλλει την τάξη (είχαν προηγηθεί καταστροφές σε συνδέσμους του Άρη από τους ίδιους οπαδούς που επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του Ηρακλή) και από την άλλη δεν έγινε καμία απολύτως σύλληψη από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Στην ουσία δηλαδή, η Αστυνομία συνέλαβε αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση. Όσο για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, περί κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου, θεωρείται τουλάχιστον αστεία…

Για την παρουσία οπαδού του ΠΑΟΚ στα γραφεία του συνδέσμου των κυανόλευκων, ο Πατέλης ανέφερε ότι πρόθεση των φίλων του Ηρακλή ήταν να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς, διότι συμμετείχε στα επεισόδια.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top