Τυχεροί Άνδρες και Γυναίκες στο Κύπελλο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκαν άνευ αγώνων οι ομάδες ανδρών και γυναικών βόλεϊ του Ηρακλή. Μαζί με τον Ηρακλή στους άνδρες προκρίθηκαν και οι Ολυμπιακός, …

Ηρακλής


Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκαν άνευ αγώνων οι ομάδες ανδρών και γυναικών βόλεϊ του Ηρακλή.


Μαζί με τον Ηρακλή στους άνδρες προκρίθηκαν και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πανελλήνιος. Οι τέσσερις αυτές ομάδες πέρασαν bye και θα περιμένουν τους αντιπάλους τους από τα τέσσερα ζευγάρια που προέκυψαν και είναι τα εξής: Κηφισιά-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαμία, Επίκουρος ISS-ΠΑΟΚ και Άρης Μαρμούρης-ΕΑΠ Λουξ.


Οι αγώνες, που είναι μονοί νοκ άουτ, θα πραγματοποιηθούν στις 29 Ιανουαρίου και την επομένη (30/1), οι τέσσερις νικητές και οι τέσσερις που προκρίθηκαν άνευ αγώνα θα μπουν στην κληρωτίδα για τη β΄ φάση. Οι ημερομηνίες των υπόλοιπων φάσεων θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΕΣΑΠ.


Με έντεκα ομάδες, μετά την αποχώρηση της ΕΑ Λάρισας, θα διεξαχθεί το Κύπελλο γυναικών.


Έτσι, οι ομάδες που περνούν bye από την α΄ στη β΄ φάση είναι πέντε και είναι οι: Ηρακλής, Πειραματικό, ΑΕΚ, Κερατέα και Παναθηναϊκός.


Τα τρία ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση είναι: Ηρακλής Κηφισιάς-Μαρκόπουλο, Ανατόλια-Πανελλήνιος και Ολυμπιακός-Πανιώνιος.


Οι αγώνες (μονοί νοκ άουτ) θα διεξαχθούν στις 26 Ιανουαρίου και την επομένη θα γίνει η κλήρωση της β΄ φάσης με τους τρεις νικητές και τους πέντε που πέρασαν άνευ αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top