Τέλος ο Στράντζαλης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή αποτελεί ο Θανάσης Στράντζαλης, μετά από τρία χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ: «Το ΤΑΠ …

Ηρακλής

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή αποτελεί ο Θανάσης Στράντζαλης, μετά από τρία χρόνια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ: «Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Θανάση Στράντζαλη, έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Χρέη προπονητή μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε: «Κάτω από συναισθηματική φόρτιση αποφασίσαμε με τον Θανάση να σταματήσουμε την επιτυχημένη συνεργασία. Πρέπει να πω ότι η πόρτα του Ηρακλή για τον Θανάση θα είναι πάντα ανοιχτή και η λύση της συνεργασίας δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Είναι καλύτερα και για τον Θανάση. Σε μία εποχή όπου η φιλοσοφία της ομάδας έχει αλλάξει, κρίναμε ότι είναι καλύτερο για όλους μας να λύσουμε την συνεργασία. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και του υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε ξανά».


 Στράντζαλης: «Ανυπέρβλητα τα οικονομικά προβλήματα»


Από την πλευρά του, ο Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε για την συγκεκριμένη εξέλιξη: «Μετά από τρεισήμισι χρόνια παραιτήθηκα από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή γιατί τα οικονομικά προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσφέρω το προπονητικό έργο στην ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια ο Ηρακλής άλλαξε επίπεδο με συμμετοχές σε τελικό, Final Four και δύο εξόδους στην Ευρώπη. Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που είχα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα καθώς και τις αθλήτριες που συνεργάστηκα».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top