Επαφή με τον Ολυμπιακό για τους “3”

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι οποίοι -υπό προϋποθέσεις- ενδιαφέρουν τον Ηρακλή. Ο λόγος …

Ηρακλής

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι οποίοι -υπό προϋποθέσεις- ενδιαφέρουν τον Ηρακλή.

Ο λόγος για τους Κώστα Μήτρογλου, Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργο Γκαλίτσιο, οι οποίοι είναι πιθανό να αποχωρήσουν από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Στη Μίκρα έχουν καλή άποψη και για τους τρεις ποδοσφαιριστές, ωστόσο το εμπόδιο που υπάρχει, αφορά το οικονομικό, αφού τα συμβόλαιά του είναι πολύ μεγάλα για τα δεδομένα του Ηρακλή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Γιάννης Τάκης αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης των συγκεκριμένων παικτών, ή έστω κάποιων εξ αυτών, με τη μορφή του δανεισμού.

Οι κυανόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου που έχουν οι τρεις παίκτες με τον Ολυμπιακό και γίνεται προσπάθεια για να καλύψει τη διαφορά η άλλη πλευρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top