«Πρώτη» Ρούσο μετ’εμποδίων

Η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα του Σαββάτου έγινε υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ρούσο που ουσιαστικά ντεμπουτάρισε ως πρώτος τεχνικός. Ο 47χρονος προπονητής ωστόσο, …

Ηρακλής

Η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα του Σαββάτου έγινε υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ρούσο που ουσιαστικά ντεμπουτάρισε ως πρώτος τεχνικός. Ο 47χρονος προπονητής ωστόσο, έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Με φόντο τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα με την τοπική ομάδα, οι κυανόλευκοι άρχισαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ο Ντάρκο Ρούσο είχε να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Ματ Μπόουλντιν ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και η εκτίμηση που γίνεται σήμερα είναι πως η συμμετοχή του στο επόμενο αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Παράλληλα, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και αναμένεται να λείψει για δύο ακόμη ημέρες. Παράλληλα και ο Θωμάς Τσαλκιτζής έχει ενοχλήσεις στο πόδι και θα απουσιάσει για δύο-τρεις ημέρες.
Ο Ρούσο προγραμμάτισε δύο προπονήσεις για την αυριανή ημέρα και σταδιακά θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία και τα συστήματά του στους παίκτες. Ο Σέρβος έχοντας μια πρώτη εικόνα των παικτών και των αναγκών της ομάδας, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top