Χοσέμι, έτοιμος για μάχη απέναντι στους πρώην

Στη Λίβερπουλ ήταν μαζί. Η φωτογραφία είναι από προπόνηση της αγγλικής ομάδας. Το επόμενο Σάββατο, 20/11, ο Χοσέμι θα βρει απέναντί του τον Σισέ αλλά …

Ηρακλής

Στη Λίβερπουλ ήταν μαζί. Η φωτογραφία είναι από προπόνηση της αγγλικής ομάδας. Το επόμενο Σάββατο, 20/11, ο Χοσέμι θα βρει απέναντί του τον Σισέ αλλά και τον Γκαρσία. Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για μία ακόμη μάχη.

Οι παίκτες προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χοσέμι προετοιμάζεται και αυτός. Μεταξύ άλλων, σε αυτό το παιχνίδι θα βρει απέναντί του, δύο παίκτες, με τους οποίους ήταν κάποτε μαζί στη Λίβερπουλ.

Το 2005 μάλιστα πανηγύρισαν και οι τρεις την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ σε έναν σπουδαίο τελικό στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο τη Μίλαν. Η ιταλική ομάδα είχε προηγηθεί με 3-0, η Λίβερπουλ ισοφάρισε και πήρε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Γκαρσία σε εκείνο το παιχνίδι ήταν βασικός. Ο Σισέ είχε μπει αλλαγή στο 85’ στη θέση του Μπάριος. Ο Χοσέμι ήταν στην αποστολή αλλά δεν είχε παίξει καθόλου.

Ο Χοσέμι είναι ξεκάθαρος. Μέσα στο γήπεδο, ο καθένας είναι για την ομάδα του και το έχει αποδείξει. Η αμοιβαία εκτίμηση μπορεί να υπάρχει, ο Χοσέμι όμως παθιάζεται με τον Ηρακλή. Ο Ισπανός του Ηρακλή βέβαια, έχει παίξει –στην Ισπανία- κι άλλες φορές αντίπαλος με τον Γκαρσία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top