Πρεμιέρα πρωταθλήματος για τις κυανόλευκες

Πρεμιέρα πρωταθλήματος την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για το 13ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με την 1η αγωνιστική να ολοκληρώνεται το Σάββατο. Οι κυανόλευκες …

Άλλα αθλήματα

Πρεμιέρα πρωταθλήματος την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για το 13ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με την 1η αγωνιστική να ολοκληρώνεται το Σάββατο. Οι κυανόλευκες του Παναγιώτη Ιωακειμίδη θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα της ΝΕ Πατρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» 16.00 ΝΕ Πατρών – Ηρακλής (Μπουδραμής, Μπιράκης)

Εθνικός – ΝΟ Ρεθύμνου

ΝΟ Βουλιαγμένης– Νηρέας Χαλ.

Στην ομάδα υδατοσφαίριστης του Ηρακλή για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα αγωνιστούν οι αθλήτριες Ελένη Γούλα (20), Μαργαρίτα Πλευρίτου (16), Μαγδαληνή Τζίμα (19), Κατερίνα Ζάντου (16), Ελευθερία Πλευρίτου (13), Χριστίνα Φλώρου (19), Εύη Χατζημελετίου (19), Πωλίνα Φορίδου (18), Μαρίνα Φλώρου (16), Μάγδα Βουλγαρίδου (29), Αναστασία Μιχαηλίδου (19), Μαρκέλλα Πλουμή (25), Μαρία Σαρησάββα (21), Τζούλια Φάνσερ, ΗΠΑ (23) και Ελένη Σωτηρέλη (12).

Νέα αποκτήματα της ομάδας αποτελούν οι αθλήτριες: Πλουμή (Εθνικός), Σαρησάββα (ΠΑΟΚ) και Φάνσερ (Τάιγκερς Αυστραλίας), ενώ αποχώρησαν οι αθλήτριες: Τοτ (Ουγγαρία), Κοτσίδου (Ουγγαρία), Ιπακς (Ουγγαρία), Καρβουνοπούλου (σταμάτησε)

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ιωακειμίδης δήλωσε: «Στόχος της ομάδας είναι η 3η θέση και όσο γίνεται να πλησιάσουμε και να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Θέλουμε κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και λίγο ψηλότερα από την προηγούμενη σεζόν. Φαβορί για τον τίτλο είναι η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να αναδειχτούν νέες αθλήτριες».

Back to Top