Αποφασισμένος ο Ντάνι

Για τους βαθμούς που γλίστρησαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και για τον στόχο της νίκης στο ντέρμπι με τον Αρη μίλησε (9/11) ο …

Ηρακλής

Για τους βαθμούς που γλίστρησαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και για τον στόχο της νίκης στο ντέρμπι με τον Αρη μίλησε (9/11) ο Ντάνι στη media day της ομάδας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ είπε για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Πηγάδια ότι… «ήμασταν σαφώς καλύτεροι του αντιπάλου μας σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο οποίο έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα τρίτο γκολ και να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας βοηθούσε σημαντικά να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να ισοφαρίσει. Το δυσάρεστο είναι ότι για εμάς το παραμικρό λάθος στοιχίζει βαθμούς. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε χάσει τη νίκη εξαιτίας ενός λάθους στη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα».

Ο 28χρονος μέσος που από την ώρα που ήρθε στον Ηρακλή δεν βγήκε από την εντεκάδα και είναι ένας από τους βασικότατους παίκτες της ομάδας, είπε για το ντέρμπι που έχει να δώσει ο Ηρακλής τη Δευτέρα κατά του Αρη: «Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Οι συμπαίκτες μου, μου έχουν μιλήσει για τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και ότι πρέπει να τον κερδίσουμε». Για τη συνέχεια του προγράμματος είπε ότι… «το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οπως έχει αποδειχθεί δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες κάτι το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και να τα αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία να προσθέσουμε και άλλους βαθμούς στο ενεργητικό μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top