Υποψήφιος ο Κακιούσης στον Δήμο Παύλου Μελά

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στα παρκέ, είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής, ο Λευτέρης Κακιούσης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Κοινά. Ο πρώην τεχνικός …

Επικαιρότητα

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στα παρκέ, είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής, ο Λευτέρης Κακιούσης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Κοινά. Ο πρώην τεχνικός των κυανόλευκων “κατεβαίνει” υποψήφιος στον Δήμο Παύλου Μελά, που δημιουργήθηκε από τη συνένωση Πολίχνης, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας, με τον συνδυασμό του Κώστα Θεοδωρίδη (“Κοινωνική Συναίνεση”), νυν Δημάρχου Πολίχνης.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κακιούση και την αγάπη του για τον Ηρακλή, δεν χρειάζονται. Έχει συνδέσει το όνομά του με τις κορυφαίες στιγμές του κυανόλευκου μπάσκετ, ενώ ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα και πάλι στην Α1.

“Είναι ένα καινούργιο εγχείρημα για μένα. Θα προσπαθήσω μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, να βοηθήσω τον Δήμο που μεγάλωσα και να ανταποδώσω όσα μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια”, ήταν το σύντομο σχόλιο του 42χρονου τεχνικού.

Όπως έχετε αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες, η BLUEARENA δίνει τον λόγο σε όλους τους υποψήφιους που σχετίζονται με τον Ηρακλή, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είμαστε της άποψης ότι όσοι περισσότεροι άνθρωποι του Ηρακλή εκλεγούν στους Δήμους και στις Περιφέρειες, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Περιμένουμε από όλους τους υποψήφιους που τρέφουν κυανόλευκα αισθήματα, ενημερωτικά mail για να τους προβάλουμε μέσα από τη BLUEARENA.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top