Ήττα στις λεπτομέρειες για το προπαιδικό (photos)

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να παίρνει  την νίκη από ένα λάθος της άμυνας του Ηρακλή (45ʼ Τζεβελέκης). Η …

Ακαδημία

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να παίρνει  την νίκη από ένα λάθος της άμυνας του Ηρακλή (45ʼ Τζεβελέκης).

Η ομάδα του Ηρακλή μπήκε δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να πάρει περισσότερο χώρο στο γήπεδο, στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε χωρίς όμως να έχουμε φάσεις για γκολ.

Το ματς κρίθηκε σε μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου όπου ο παίκτης του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Ηρακλή σκοράροντας και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΓΚΟΥΝΤΗΣ, ΦΟΥΤΖΙΤΖΗΣ (41ʼ ΚΡΙΤΣΙΑΝΗΣ), ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΒΑΡΚΑΣ, ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΙΔΗΣ (48ʼ  ΤΟΥΣΑ), ΛΙΑΛΙΑΡΗΣ, ΔΑΣΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΑΙΚΟΣ (31ʼ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ), ΓΚΙΑΤΑΣ.

ΠΑΟΚ: ΜΟΥΤΣΑ, ΧΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ (48ʼ  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ), ΠΑΣΠΑΛΑΣ, ΡΟΥΤΣΗ,  ΝΕΣΤΩΡΑΣ,  ΖΑΜΠΕΤΗΣ (41ʼ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ), ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ,  ΚΑΜΠΑΝΑΤΣΕ (20ʼ  ΓΟΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (43ʼ ΠΑΝΟΣ), ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ (47ʼ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗΣ).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top