ΠΑΕ προς Αστυνομία: “Ίσα μέτρα και ίσα σταθμά…”

Έντονα παράπονα από τη στάση των αστυνομικών που βρέθηκαν έξω από τα επίσημα του Καυτανζογλείου, έχει ο επίσημος Ηρακλής. Παράπονα που εκφράστηκαν μέσω ανακοίνωσης που …

Ηρακλής

Έντονα παράπονα από τη στάση των αστυνομικών που βρέθηκαν έξω από τα επίσημα του Καυτανζογλείου, έχει ο επίσημος Ηρακλής. Παράπονα που εκφράστηκαν μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αντιλαμβάνεται το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στους αγωνιστικούς χώρους, για την διεξαγωγή με ασφάλεια των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ωστόσο, η τελευταία, οφείλει να σέβεται και να αντιμετωπίζει με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά όλα τα περιστατικά. Μεμονωμένα γεγονότα, τα οποία δεν αξιολογούνται άρτια, προκαλούν την κοινή γνώμη της ομάδας, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο μας από τον αρχικό στόχο, που έχει τεθεί από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης, οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από τη θύρα των επισήμων, με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της εταιρίας σεκιούριτι, για τον τραυματισμό ενός 12χρονου φίλου του Ηρακλή.

Η εμφάνιση αρκετών αστυνομικών και μίας διμοιρίας ΜΑΤ, προκάλεσε μία μικρή ένταση, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.  

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top