Κιρόγκα: «Ανυπομονώ…» (video)

Έτοιμος να προφέρει στον Ηρακλή αλλά και ανυπόμονος να γνωρίσει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας δήλωσε στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Ροντρίγκο Κιρόγκα. Ο Αργεντινός …

Ηρακλής

Έτοιμος να προφέρει στον Ηρακλή αλλά και ανυπόμονος να γνωρίσει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας δήλωσε στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Ροντρίγκο Κιρόγκα. Ο Αργεντινός ακραίος προσγειώθηκε με πτήση από το Μιλάνο στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκαν γενικός γραμματέας Γιώργος Μανωλόπουλος και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Μπερμπέρογλου.

Ο Κιρόγκα θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (13/10, 17.00) στο ΕΓ Μίκρας, όπου και θα παρακολουθήσει το φιλικό προπονησιακού χαρακτήρα με τον Επίκουρο Πολίχνης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής δήλωσε αμέσως μετά την άφιξη του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα. Είμαι λίγο κουρασμένος από τα παιχνίδια με την Εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας αλλά νιώθω καλά και έτοιμος να προσφέρω άμεσα στην ομάδα μου. Για την καριέρα μου αποτελεί μία μεγάλη εμπειρία να βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής και να συμμετέχω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είμαι ενημερωμένος για τα όσα έχει πετύχει ο Ηρακλής τα προηγούμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτούς και γνωρίζω ότι είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν δυναμικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο ΚΙΡΟΓΚΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟΥ ΚΛΕΪΤΟΝ ΣΤΑΝΛΕΪ

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top