Επέστρεψε ο Κατσικάς, προλαβαίνει ο Λίμα

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για τον Ηρακλή, σήμερα (13/10), με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, συνεργασίας και δημιουργίας επιθετικών φάσεων. Ο Γιώργος Κατσικάς …

Ηρακλής

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για τον Ηρακλή, σήμερα (13/10), με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, συνεργασίας και δημιουργίας επιθετικών φάσεων.


Ο Γιώργος Κατσικάς πρόλαβε το πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και προπονήθηκε κανονικά.


Ο Πάμπλο Λίμα εμφανίζει θετική ανταπόκριση στη θεραπεία και προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα προλάβει να περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας, πριν τον αγώνα της Κυριακής.


O Ντάιγκο Koμπαγιάσι “ανέβασε” σε απόλυτο επίπεδο την ατομική προπόνησή του, καθώς άρχισε ασκήσεις με την μπάλα, με την προοπτική να είναι έτοιμος μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.


Συνέχισε με ατομικό ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος θα περάσει και το υπόλοιπο της εβδομάδας σε χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να έχει ομαλή και ασφαλή επανένταξη στο πρόγραμμα της ομάδας, όταν θα είναι έτοιμος, προκειμένου να αποφευχθεί περίπτωση επανεμφάνισης ενοχλήσεων.


O Aμπραχαμ Aλετσένου συνεχίζει την προσπάθεια επαναφοράς, με ατομική προπόνηση.


Πριν την προπόνηση και με μέριμνα του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, έγινε στους ποδοσφαιριστές το (απαραίτητο αυτήν την εποχή) αντιγριπικό εμβόλιο.


Αύριο, Πέμπτη 14/10, οι “κυανόλευκοι” θα προπονηθούν στην Μίκρα, στις 11:00.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top