Διακόπη λόγω επεισοδίων στο Ιταλία-Σερβία (videos)

Απίστευτης έκτασης επεισόδια, για αγώνα εθνικών ομάδων, σημειώθηκαν χθες (12/10) στη Γένοβα, στη συνάντηση της Ιταλίας με τη Σερβία για τον 3ο όμιλο των …

Διάφορα

Απίστευτης έκτασης επεισόδια, για αγώνα εθνικών ομάδων, σημειώθηκαν χθες (12/10) στη Γένοβα, στη συνάντηση της Ιταλίας με τη Σερβία για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Πριν από τον αγώνα, οι Σέρβοι οπαδοί είχαν δείξει τις άγριες διαθέσεις τους, όταν επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, ενώ και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο!

Στη συνέχεια, επικράτησε χάος όταν οι οπαδοί συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί!

Το παιχνίδι «μύριζε μπαρούτι» από πριν, αφού οι Σέρβοι οπαδοί όλες τις προηγούμενες ημέρες ήταν εξαγριωμένοι με την ήττα της ομάδας τους από την Εσθονία, ενώ μια μερίδα φίλων του Ερυθρού Αστέρα ήθελε… εκδίκηση από τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας τους, τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, ο οποίος… τόλμησε να πάρει μεταγραφή στην Παρτιζάν. Πλέον τον λόγο θα πάρει η UEFA, η οποία λογικά αναμένεται να τιμωρήσει τους Σέρβους.

H OYΕΦΑ σε μια λιτή ανακοίνωση αναφέρει ότι ο αγώνας διεκόπη στο έκτο λεπτό λόγω επεισοδίων και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των θεατών. Επισημαίνει ότι θα περιμένει την έκθεση του παρατηρητή για τα γεγονότα ώστε να προχωρήσει στον πειθαρχικό έλεγχο.

http://www.youtube.com/watch?v=YiB_mYrGQxY

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ιταλία. Στο σχετικό κείμενο αντί φωτογραφίας υπάρχει το σήμα της ΟΥΕΦΑ…

http://www.youtube.com/watch?v=s0vgwdkm1ks

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top