Συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο

Σε μια σημαντική χορηγική συνεργασία με το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προχώρησε η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Οι ιθύνοντες του κυανόλευκου συλλόγου, ήλθαν σε συμφωνία με τον …

Ηρακλής

Σε μια σημαντική χορηγική συνεργασία με το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προχώρησε η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Οι ιθύνοντες του κυανόλευκου συλλόγου, ήλθαν σε συμφωνία με τον κορυφαίο όμιλο στο χώρο των ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας, για μια συνεργασία που θα αποφέρει οφέλη τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι υπερσύγχρονοι και άρτια εξοπλισμένοι χώροι του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οι υπηρεσίες του ιατρικού προσωπικού του θα βρίσκονται στη διάθεση των αθλητών της ομάδας για κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης τους, ενώ σημαντικές παροχές προσφέρονται και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, στα μέλη του Συλλόγου, στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στους εργαζόμενους της ΚΑΕ.

Ειδικότερα, οι αθλητές της ομάδας απολαμβάνουν προνομιακά τις υπηρεσίες του πολυδύναμου «Κέντρου Φυσικής Ιατρικής – Αποκατάστασης και Αθλητιατρικής» του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το οποίο αποτελεί το μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο που λειτουργεί οργανικά συνδεδεμένο με τις λειτουργίες του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσηλευτηρίου στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Τμήμα Φυσικής Ιατρικής – Αποκατάστασης διαθέτει εγκαταστάσεις αντίστοιχες μεγάλων Κέντρων του εξωτερικού, εξειδικευμένους φυσίατρους έμπειρους φυσικοθεραπευτές και νοσηλευτές. Διακεκριμένοι συνεργάτες ιατροί όλων των συναφών ειδικοτήτων (νευρολόγοι, ορθοπαιδικοί, αγγειολόγοι, ρευματολόγοι, παιδίατροι, καρδιολόγοι, χειρουργοί κλπ) συνεργάζονται με τους φυσίατρους. Προσφέρουν έτσι πολύπλευρες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον ασθενή: στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο θάλαμο ασθενών, στο αυτόνομο Κέντρο Αποκατάστασης. Και όλα αυτά από την πρώτη στιγμή νοσηλείας και χωρίς μετακινήσεις. Οι επισκέπτες ασθενείς εξυπηρετούνται από τις εγκαταστάσεις απρόσκοπτης πρόσβασης για ΑΜΕΑ, τη θερμή ανταπόκριση του προσωπικού και το ελεύθερο parking.

Το Τμήμα Αθλητιατρικής εξυπηρετεί στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας-αποθεραπείας, μεμονωμένους αθλητές και ομάδες. Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, η μακροχρόνια επιστημονική γνώση και εμπειρία, επιβεβαιώνονται από την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το Τμήμα για την συνεχή παρακολούθηση της φυσικής τους κατάστασης , Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αθλητές παγκοσμίου φήμης, αλλά και εκατοντάδες μαθητές από τα «φυτώρια» ομάδων της Βόρειας Ελλάδας. Το Τμήμα δέχεται επισκέπτες αθλητές, αλλά και αθλητικές ομάδες για ειδικά αθλητιατρικά πρόγραμμα διαρκούς παρακολούθησης.

Τμήματα του Κέντρου: Ιατρική Αποκατάσταση, Αθλητιατρική, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Υδροθεραπεία: Πισίνα με υδρομασάζ, Μπανιέρα –Δινόλουτρο

Σχετικά Άρθρα

Back to Top