Ποντάρισμα κυρίως στα over

Καλό απόγευμα Τρίτης σε όλους. Άλλη μία μέρα με πρόγραμμα που αποτελείται από εθνικές ομάδες, το οποίο δεν είναι και το αγαπημένο μου. Και αυτό …

Η πρόταση της ημέρας

Καλό απόγευμα Τρίτης σε όλους. Άλλη μία μέρα με πρόγραμμα που αποτελείται από εθνικές ομάδες, το οποίο δεν είναι και το αγαπημένο μου. Και αυτό καθώς σπάνια υπάρχουν αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τα φαβορί συνήθως να προσφέρονται σε χαμηλές αποδόσεις, από αυτές που δεν με ελκύουν και ιδιαίτερα. Γι’ αυτό και πολλές φορές επιλέγω και αριθμό τερμάτων σε αυτούς τους αγώνες.

Ξεκινώντας από μία εξαίρεση να τονίσω πως θεωρώ δίκαιη την απόδοση στο διπλό της Ρωσίας στα Σκόπια, μην πω ότι την περίμενα μικρότερη, γι’ αυτό και θα ποντάρω σε αυτό το σημείο.

Νομίζω πως στο Ολλανδία – Σουηδία θα μπουν αρκετά γκολ. Οι «οράνιε» κάνουν πολλές ευκαιρίες στα περισσότερα παιχνίδια τους, στο γήπεδο τους συνήθως τις μετατρέπουν σε γκολ, ενώ και οι Σουηδοί μπορούν να συνεισφέρουν στην εμφάνιση του over 2.5 γκολ.

Η Πορτογαλία με την αλλαγή προπονητή δείχνει να «ξεμπούκωσε» και με την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά νομίζω πως μπορεί να σκοράρει αρκετά τέρματα και με την Ισλανδία, οπότε και εδώ θα επιλέξω το over 2.5 γκολ.

Over 2.5 γκολ και στο Αγγλία – Μαυροβούνιο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν πολύ καιρό να δεχθούν τέρμα, αλλά περιμένω να τα δεχθούν μαζεμένα στο «Γουέμπλεϊ», εκεί που οι Άγγλοι συνήθως επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Αυτά τα ολίγα από εμένα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να παίξετε…

Σχετικά Άρθρα

Δυνατές επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό Τουρνουά – δυάδα για ταμείο στο 3.70!

Διάφορα

Back to Top