«Ομάδα εργασίας για τα γήπεδα»

Για την σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 με θέμα τα γήπεδα του Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του …

Επικαιρότητα

Για την σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 με θέμα τα γήπεδα του Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του Libero FM ο Αλέξης Κεσόπουλος. Ο υπεύθυνος των οικονομικών της κυανόλευκης ΠΑΕ τόνισε αρχικά:

«Σε περίπτωση που δεν θα δοθεί άμεσα λύση πρέπει να αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι μία ομάδα εργασίας. Θα έχει μοναδικό αντικείμενο εργασίας το πώς θα προχωρήσουν τα γήπεδα. Τόσα χρόνια ακούγαμε για κωλύματα αλλά τώρα είμαστε αισιόδοξοι. Αν ο κόσμος του Ηρακλή είναι αποφασισμένος, θα προχωρήσει άμεσα το θέμα. Αυτή η συνάντηση έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό».

Όσον αφορά τις πληρωμές που συνεχίζονται στην ομάδα, δήλωσε: «Έγιναν πληρωμές βάσει του προγραμματισμού που είχαμε κάνει. Έπρεπε να γίνει. Κανένας Ηρακλής δεν έχει κανένα πρόβλημα κι όμως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο Ηρακλής γίνεται πλέον ακόμα πιο δυνατός. Αυτό που πρέπει να συνεχιστεί είναι η συσπείρωση του κόσμου και να κοιτάμε ως ενιαίος Ηρακλής να πάμε όλοι μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top