4.200 διαρκείας διέθεσε συνολικά η ΠΑΕ Ηρακλής

Ο Αλέξης Κεσόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ο τελικός αριθμός των διαρκείας που διέθεσε η ΠΑΕ, είναι 4.200. Μιλώντας για …

Ηρακλής

Ο Αλέξης Κεσόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ο τελικός αριθμός των διαρκείας που διέθεσε η ΠΑΕ, είναι 4.200.

Μιλώντας για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα αυτή την στιγμή, ανέφερε: «Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα ακόμη και τώρα αλλά πλέον έχουμε ως διοίκηση μεγαλύτερη εμπειρία και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια κρίση αυτή την στιγμή».

Ερωτηθείς αν βγαίνει σε οικονομικό επίπεδο η χρονιά για τον Ηρακλή, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα συμβεί αυτό. Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες, ενώ όλα και κάποια προβλήματα βγαίνουν από το πουθενά. Ακόμη δεν έχουμε τελειώσει τους διακανονισμούς που θέλουμε να κάνουμε, ούτε μας έχουν έρθει χρήματα από τον ΟΠΑΠ και άλλες χορηγίες για την ομάδα. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο και έχουμε αρχίσει να τα διευθετούμε όλα σιγά-σιγά. Την εποχή της αδειοδότησης τα προβλήματα ήταν συσσωρευμένα και κάναμε αγώνα δρόμου. Τώρα έχουμε μια σχετική άνεση χρόνου και ήδη κάνουμε ενέργειες για να πάρουμε αδειοδότηση και την επόμενη σεζόν. Πού και πού όμως βρίσκεται μπροστά μας κάποιο θέμα που δεν περιμένουμε, όπως π.χ. οι 65.000 ευρώ που αξιώνει ο Ντιέ. Ο ίδιος ο παίκτης λέει ότι δεν πήγε στην FIFA. Θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί του και θα του δώσουμε τα χρήματα αφού υπογράψει ότι δεν θα έχει μετά καμία απαίτηση. Βγήκε επίσης το θέμα με τον Ααρόν. Δεν το περιμέναμε κι αυτό, αλλά θα τελειώσει την Δευτέρα καθώς θα πάρει τα χρήματα ο παίκτης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις, ενώ ήδη οι δικηγόροι μας ψάχνουν πάλι όλα τα χαρτιά μη τυχόν και βρεθούμε προ απροόπτου πάλι»

Συνεχίζοντας ο κ. Κεσόπουλος τόνισε: «Δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Ο Ηρακλής είναι ενιαίος και ο κόσμος του μπορεί να δώσει την λύση για όλα τα τμήματα. Είναι μεγάλη η δυναμική του κόσμου του Ηρακλή. Κι εμείς στην διοίκηση άλλωστε οπαδοί είμαστε και νοιώθουμε ότι δεν προχωράμε μόνοι μας. Ο Ηρακλής όμως δεν είναι ομάδα για έχει 5-6 χιλιάδες κόσμο μόνο στο γήπεδο. Είναι πολύ περισσότερος ο κόσμος του Ηρακλή και δεν δικαιολογείται να μην έχει τουλάχιστον 14-15 χιλιάδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι και ειλικρινά δεν έχω εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό. Διαρκείας δεν δίνουμε πλέον, οπότε δεν μπορεί πια να αγοράσει ο κόσμος. Ήταν λίγα πιστεύω τα 4.200 διαρκείας που δώσαμε φέτος, αλλά μπορεί να έρχεται στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να δείξει την δύναμη του μαζικά».

Σε ερώτηση για άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, ο κ. Κεσόπουλος ανέφερε: «Είναι και οι 80.000 ευρώ για τον Βέρα. Το θέμα χειρίζεται ο νομικός μας εκπρόσωπος και θα κάνει μια ρύθμιση ώστε να πληρώνεται όπως ο Μπούρμπος κάθε μήνα. Άλλες απαιτήσεις από παίκτες δεν έχουμε αυτή την στιγμή ενώ για τις υπόλοιπες προσπαθούμε να κάνουμε διακανονισμούς. Έχουμε ζητήσει να μειωθούν οι απαιτήσεις κατά 50-60%. Επίσης είμαστε σε αναμονή για την τελική πρόταση του ΟΠΑΠ προς τον Ηρακλή για το ύψος της χορηγίας και νομίζω θα τελειώσει σύντομα το θέμα αυτό. Αν πάντως ο ΟΠΑΠ δεν μας ικανοποιήσει, τότε θα στραφούμε σε άλλες χορηγικές λύσεις για την φανέλα. Επίσης, όπως γνωρίζετε ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τα τηλεοπτικά και σύντομα θα αρχίσουν και από εκεί εκταμιεύσεις χρημάτων και η ομάδα θα είναι καλά. Οι παίκτες πάντως που αγωνίζονται τώρα πληρώνονται συχνά, δεν έχουν κανένα παράπονο, παίρνουν χρήματα πολύ συχνά από την ΠΑΕ»

Ερωτηθείς για το θέμα των μετοχών: «Είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους του κ. Ρέμου και όχι με τον ίδιο. Υπάρχουν ακόμη κάποια νομικά, διαδικαστικά όμως, θέματα και σύντομα θα έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Θα ετοιμαστούν τα χαρτιά και θα τελειώσουν όλα, για να προχωρήσουμε στην συνέχεια σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όπου θα χρειαστεί πάλι η βοήθεια του κόσμου της ομάδας και θα υπάρξει η οριστική λύση του θέματος».

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, τόνισε: «Πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στην Πάτρα έπρεπε να έχουμε πάρει την νίκη. Η ομάδα δένει πάντως και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια, επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Αφού λοιπόν υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και θέληση, η ομάδα θα πάει καλά σίγουρα».

Κλείνοντας, ο κ. Κεσόπουλος ρωτήθηκε για το θέμα του γηπέδου: «Ο Ηρακλής όπως είπα και πριν είναι ενιαίος και υπάρχει συχνή επικοινωνία και συνεργασία με τον ΓΣ που τρέχει όλα τα ζητήματα αναφορικά με τα γήπεδα του συλλόγου καθώς δεν είναι μόνο το γήπεδο για το ποδόσφαιρο. Κάναμε και πρόσφατα μια συνάντηση για το θέμα αυτό και όλα πήγαν καλά. Η συνεργασία σε όλα τα τμήματα είναι πολύ καλή, ως ΠΑΕ προσπαθούμε όσο μπορούμε να βοηθούμε και χορηγικά τα υπόλοιπα τμήματα ενώ πληρώνουμε κανονικά στον ΓΣ το ποσοστό που του αντιστοιχεί από τα έσοδα της ΠΑΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top