Με τις καλύτερες ομάδες…

Μετά από απουσία κάποιων ημερών τα λέμε και πάλι διαδικτυακά… Βέβαια η απουσία θεωρείται επιβεβλημένη από μεριά μου, καθώς δεν υπήρχε και κάτι για να …

Η πρόταση της ημέρας

Μετά από απουσία κάποιων ημερών τα λέμε και πάλι διαδικτυακά… Βέβαια η απουσία θεωρείται επιβεβλημένη από μεριά μου, καθώς δεν υπήρχε και κάτι για να ποντάρουμε, οπότε δεν υπάρχει και λόγος ενασχόλησης με το στοίχημα. Κείμενα θα υπάρχουν μόνο όταν υπάρχουν και επιλογές, διαφορετικά δεν θα γράφουμε για να γράφουμε…

Σήμερα υπάρχουν τέτοιες, όχι πολλές βέβαια, αλλά ενδιαφέρουσες, από τα προκριματικά των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, το οποίο έχει έναν πολύ ελκυστικό προορισμό, τα «γήπεδα» σε Πολωνία και Ουκρανία! Στις εθνικές ομάδες ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι πάντα να επιλέγω τις καλύτερες ομάδες με τους πιο ποιοτικούς παίκτες, όπως τις θεωρώ εγώ, καθώς όταν βρίσκονται παίκτες μετά από ένα μήνα και προσπαθούν να δέσουν γρήγορα, δύσκολα παίζει ρόλο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται εκείνη τη στιγμή.

Η Σλοβακία συνεχίζει με «κεκτημένη ταχύτητα» από την καλή της πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε τη Ρωσία εκτός έδρας, γιατί να «κωλώσει» στην Αρμενία που είναι και υποδεέστερη ομάδα;

Το καλό ξεκίνημα της Αλβανίας μας βοηθάει να ποντάρουμε στο διπλό της Βοσνίας σε αρκετά καλή απόδοση στην bet365.com (2,37). Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν και προπονητή στον πάγκο λόγω εμφράγματος!

Τα ίδια πάνω – κάτω με το προηγούμενο παιχνίδι ισχύουν και για τον αγώνα Μαυροβούνιο – Ελβετία. Οι Ελβετοί έχασαν από τους Άγγλους εντός, αλλά και καλύτερη ομάδα έχουν και καλύτερο προπονητή από τους αντιπάλους τους.

Στο Βερολίνο Γερμανία και Τουρκία θα έχουν περίπου τους ίδιους θεατές στις κερκίδες. Οι Τούρκοι έχουν στον πάγκο τον Χίντινγκ και περιμένω να παίξουν σφιχτά για την ισοπαλία και ότι βγει στην επίθεση. Όταν βρίσκουν τέτοιους αντιπάλους οι Γερμανοί προβληματίζονται, γι’ αυτό και θεωρώ εξαιρετικά πιθανό το under.

Αντιθέτως οι Κύπριοι ως γνωστόν δεν μπορούν να παίξουν άμυνα! Αλλά μπροστά είναι αρκετά καλοί, οπότε στον αγώνα τους με τη Νορβηγία θεωρώ πιθανό το over.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε.

Σχετικά Άρθρα

Δυνατές επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό Τουρνουά – δυάδα για ταμείο στο 3.70!

Διάφορα

Back to Top