Πιλαφίδης: Συγχαρητήρια στα παιδιά

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Libero 107,4 ο Κώστας Πιλαφίδης αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του από το φιλικό με την ΑΕΚ αλλά σχολίασε και την απόκτηση …

Ηρακλής

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Libero 107,4 ο Κώστας Πιλαφίδης αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του από το φιλικό με την ΑΕΚ αλλά σχολίασε και την απόκτηση του Ματ Μπόουλντιν.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής των κυανόλευκων, τόνισε: “Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο χθεσινό παιχνίδι, είμαστε άλλωστε μια νέα ομάδα, τώρα χτίζουμε, εδώ και 10 μέρες ουσιαστικά έχουμε μαζευτεί και δουλεύουμε. Το θετικό είναι πως για 30 λεπτά η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, οι παίκτες έπαιξαν με πάθος και συγκέντρωση, αυτό που θέλουμε στην συνέχεια είναι να έχουμε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι μας για να είμαστε καλύτεροι. Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους μέχρι τώρα, τόσο στην προπόνηση όσο και στα φιλικά. Θέλουμε φυσικά χρόνο για να γίνουμε η ομάδα που πρέπει και θέλουμε”.
Συνέχισε λέγοντας: “Επίσης φιλικά όπως το χθεσινό με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που επίσης δεν είναι έτοιμη δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, με μεγαλύτερη ένταση ακόμη καθώς σε μια εβδομάδα περίπου αρχίζει το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν και προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπή πρόσωπο, δυστυχώς όμως δώσαμε μόνο δύο φιλικά με ομάδες Α1, δεν θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες αλλά σίγουρα το επίπεδο στην Α1 είναι ψηλότερο”.
Για το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Ματ Μπόουλντιν, είπε: “Ο Μπόλντουιν έστειλε ήδη το συμβόλαιο του και τον περιμένουμε να έρθει για να αρχίσει προπονήσεις. Είναι ένας ρούκι αλλά έχουμε δει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του και ελπίζουμε να μας τα δείξει όταν έρθει και αγωνιστεί με την ομάδα”.
Κλείνοντας ο Πιλαφίδης τόνισε για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο στο Ιβανώφειο: “Στην πρεμιέρα θέλουμε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και να είμαστε έτοιμοι ενώ φυσικά θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου του Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top