Ανακοίνωση της Λ.Φ.Β.Η

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, η οποία αναφέρεται στην προσπάθεια που έγινε για την στήριξη του τμήματος που έκανε …

Ηρακλής

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, η οποία αναφέρεται στην προσπάθεια που έγινε για την στήριξη του τμήματος που έκανε υπερήφανο τον κάθε Ηρακληδέα τα τελευταία χρόνια.

“Αν και όλος ο κόσμος βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία έχει αναθεωρήσει πολλές του προτεραιότητες, τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ αποφασίσαμε εδώ και καιρό να συμπεριλάβουμε την αγάπη μας για την ομάδα και την οικονομική της ενίσχυση στις βασικές μας προτεραιότητες. Μετά την ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αποφασίσαμε να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην ομάδα. Πήραμε απόφαση να αγοράσουμε 100 εισιτήρια διαρκείας των 150 ευρώ από τα τέλη Αυγούστου.

Πέρα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αποφασίσαμε να δώσουμε και μια χορηγία η οποία θα έφτανε στα 50 ευρώ ανά εισιτήριο διαρκείας. Δηλαδή συνολικά κάθε μέλος της Λ.Φ.Β.Η. έδωσε 200 ευρώ και συνολικά 20.000 ευρώ Επειδή πρακτικά ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα χρήματα από τα μέλη μας μέσα σε μια ημέρα, ο ταμίας της Λέσχης Θεόφιλος Κολύμπατζης προκατέβαλε τα χρήματα εντός του Σεπτεμβρίου στην ομάδα για να τη διευκολύνει στις διάφορες υποχρεώσεις της.

Εάν αυτό που κάναμε είναι λίγο ή πολύ μπορεί να το κρίνει ο κάθε Ηρακλειδέας. Όμως, το κάναμε όπως κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε εδώ και τρία χρόνια που δημιουργήθηκε η Λέσχη και αυτό το ξέρουν καλά όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον παρόλο που αρκετές φορές έχουμε νοιώσει να μειώνεται έως και να μηδενίζεται η οποιαδήποτε συμβολή μας. Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ”.

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

          Αν και όλος ο κόσμος βρίσκεται
σε μια περίοδο κατά την οποία έχει αναθεωρήσει πολλές του προτεραιότητες, τα
μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ αποφασίσαμε εδώ και καιρό να συμπεριλάβουμε
την αγάπη μας για την ομάδα και την οικονομική της ενίσχυση στις βασικές μας
προτεραιότητες. Μετά την ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση και το τεχνικό
επιτελείο  αποφασίσαμε να σταθούμε
έμπρακτα δίπλα στην ομάδα. Πήραμε απόφαση να αγοράσουμε 100 εισιτήρια διαρκείας
των 150 ευρώ από τα τέλη Αυγούστου. Πέρα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας
αποφασίσαμε να δώσουμε και μια χορηγία η οποία θα έφτανε στα 50 ευρώ ανά
εισιτήριο διαρκείας. Δηλαδή συνολικά κάθε μέλος της Λ.Φ.Β.Η.  έδωσε 200 ευρώ και συνολικά 20.000 ευρώ
Επειδή πρακτικά ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα χρήματα από τα μέλη
μας μέσα σε μια ημέρα, ο ταμίας της Λέσχης Θεόφιλος Κολύμπατζης
προκατέβαλε τα χρήματα εντός του Σεπτεμβρίου στην ομάδα για να τη διευκολύνει
στις διάφορες υποχρεώσεις της.

            Εάν αυτό
που κάναμε είναι λίγο ή πολύ μπορεί να το κρίνει ο κάθε Ηρακλειδέας. Όμως, το
κάναμε όπως κάνουμε ότι περισσότερο μπορ

Αν και όλος ο κόσμος βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία έχει αναθεωρήσει πολλές του προτεραιότητες, τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ αποφασίσαμε εδώ και καιρό να συμπεριλάβουμε την αγάπη μας για την ομάδα και την οικονομική της ενίσχυση στις βασικές μας προτεραιότητες. Μετά την ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αποφασίσαμε να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην ομάδα. Πήραμε απόφαση να αγοράσουμε 100 εισιτήρια διαρκείας των 150 ευρώ από τα τέλη Αυγούστου. Πέρα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αποφασίσαμε να δώσουμε και μια χορηγία η οποία θα έφτανε στα 50 ευρώ ανά εισιτήριο διαρκείας. Δηλαδή συνολικά κάθε μέλος της Λ.Φ.Β.Η. έδωσε 200 ευρώ και συνολικά 20.000 ευρώ Επειδή πρακτικά ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα χρήματα από τα μέλη μας μέσα σε μια ημέρα, ο ταμίας της Λέσχης Θεόφιλος Κολύμπατζης προκατέβαλε τα χρήματα εντός του Σεπτεμβρίου στην ομάδα για να τη διευκολύνει στις διάφορες υποχρεώσεις της.

Εάν αυτό που κάναμε είναι λίγο ή πολύ μπορεί να το κρίνει ο κάθε Ηρακλειδέας. Όμως, το κάναμε όπως κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε εδώ και τρία χρόνια που δημιουργήθηκε η Λέσχη και αυτό το ξέρουν καλά όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον παρόλο που αρκετές φορές έχουμε νοιώσει να μειώνεται έως και να μηδενίζεται η οποιαδήποτε συμβολή μας. Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ούμε εδώ και τρία χρόνια που
δημιουργήθηκε η Λέσχη και αυτό το ξέρουν καλά όσοι  βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα. Στα
πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον παρόλο που
αρκετές φορές έχουμε νοιώσει να μειώνεται έως και να μηδενίζεται η οποιαδήποτε
συμβολή μας. Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει την ομάδα με
την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top