Έτοιμα τα εισιτήρια του Ηρακλής – Πανσερραϊκός

Οι εποχές των γραφειοκρατικών διαδικασιών, οι οποίες καθυστερούσαν την ΠΑΕ Ηρακλής στην έκδοση εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί με το ηλεκτρονικό …

Ηρακλής

Οι εποχές των γραφειοκρατικών διαδικασιών, οι οποίες καθυστερούσαν την ΠΑΕ Ηρακλής στην έκδοση εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Έτσι, μέσω του σημερινού δελτίου Τύπου, η “κυανόλευκη” ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο για τα ειστήρια του Ηρακλής – Πανσερραϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:


Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τον Πανσερραϊκό, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 17/10, στις 18:15, δηλαδή μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, το νέο σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο λειτουργεί (διαρκώς αναβαθμιζόμενο) η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, προσφέρει την δυνατότητα στο κοινό να προμηθευθεί το εισιτήριό του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πολύ νωρίτερα. Συγκεκριμένα, ακόμη και από αύριο, Πέμπτη 07/10, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προσέρχονται στα Γραφεία της ΠΑΕ, στην Μίκρα, προκειμένου να αποκτήσουν εισιτήριο για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – Πανσερραϊκός, στη θύρα, που επιθυμούν”.


 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top