Χοσέμι: “Μόνο νίκες στο Καυτανζόγλειο”

Στην καθιερωμένη media day, ο Χοσέμι μίλησε για την πορεία της ομάδας στην πρώτη πεντάδα παιχνιδιών στο φετινό πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι στην Πάτρα ανέφερε ότι… “Δεν …

Ηρακλής

Στην καθιερωμένη media day, ο Χοσέμι μίλησε για την πορεία της ομάδας στην πρώτη πεντάδα παιχνιδιών στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι στην Πάτρα ανέφερε ότι… “Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το γνωρίζουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε, αλλά η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες μας και πάνω σε αυτές θα δουλέψουμε τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να έχεις πάντα καλή απόδοση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με την Καβάλα παίξαμε καλά, αλλά από ένα λάθος, γνωρίσαμε την ήττα”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό, δήλωσε ότι… “Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παίζουμε στην έδρα μας και ο στόχος που πρέπει να έχουμε, είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Καβάλα, όπου θέλαμε τους τρεις βαθμούς, στα υπόλοιπα παιχνίδια η συγκομιδή μας ήταν καλή”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top