Χοσέμι: “Η τύχη έφερε κακό αποτέλεσμα”

Ο Ισπανός αμυντικός του Ηρακλή Χοσέμι φιλοξενήθηκε (27/9) στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Καβάλα, όσο και στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι …

Ηρακλής

Ο Ισπανός αμυντικός του Ηρακλή Χοσέμι φιλοξενήθηκε (27/9) στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Καβάλα, όσο και στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Σχολιάζοντας την ήττα από την Καβάλα ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, όμως μετά από ένα σερί νικών που είχαμε, η τύχη μας έφερε το κακό αποτέλεσμα. Σε μια μόλις φάση που πραγματοποίησε ο αντίπαλος δεχθήκαμε το γκολ της ήττας. Ασφαλώς υπάρχει ψυχολογική ζημιά, αλλά από τα λάθη μαθαίνεις. Άλλωστε υπάρχει αρκετός χρόνος να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε. Στο ματς με την Καβάλα δεν υπήρχε κανένα θέμα πίεσης, αλλά ατυχία. Αυτή ήταν που μας στέρησε και το γκολ. Συνήθως ο αντίπαλος στα εντός έδρας παιχνίδια κλείνεται στην άμυνα και ειδικά η Καβάλα που διαθέτει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές κατάφερε να πετύχει το σημαντικό γκολ. Στα εντός πρέπει να πετυχαίνεις γρήγορα το γκολ για να ανοίγεις διαδρόμους στις αντίπαλες άμυνες».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα τόνισε: «Αυτές τις μέρες θα μελετήσουμε καλά το προηγούμενο παιχνίδι για να συγκεντρωθούμε στα λάθη που έχουν γίνει. Η υπόλοιπη προετοιμασία θα εστιάσει στον αντίπαλο, καθώς χρειαζόμαστε διαρκή βελτίωση. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και προπονητή, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δέσει η συνταγή. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για αυτό, όμως υπόσχομαι πως κάθε βδομάδα θα είμαστε βελτιωμένοι. Όλοι θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε κοινή νοοτροπία για να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής».

Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος αμυντικός του «Γηραιού» υπογράμμισε: «Ήθελα εδώ και καιρό να αλλάξω αέρα και περιβάλλον, ώστε να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Ηρακλής ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα και μάλιστα έδειξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον, κάτι το οποίο εκτίμησα πάρα πολύ τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου. Όλοι θέλουμε να κάνει ο Ηρακλής την υπέρβαση, αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξει η εικόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια και επιθυμούμε να φτάσουμε να κυνηγάμε κάτι».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top