ΣΧΟΛΙΟ: Να καθορίζει την τύχη του

«Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να οικοδομήσει την εμπιστοσύνη προς την κοινή γνώμη και να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία της, θα …

Ηρακλής

«Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, που καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να οικοδομήσει την εμπιστοσύνη προς την κοινή γνώμη και να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία της, θα πρέπει να συνηθίσει τη λογική του «δοκάρι και μέσα – δοκάρι και έξω». Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Γηραιός κατέθεσε ό,τι είχε και δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο και με αρκετή δόση τύχης πήρε τα αποτελέσματα.

Χθες, στο καλύτερο παιχνίδι του, δεν είχε ανάλογη εύνοια. Αυτή που είχε σε όλους τους προηγούμενους αγώνες, στους οποίους δεν έδωσε δα και την αίσθηση της υπεροχής έναντι των αντιπάλων. Χθες λοιπόν δεν προηγήθηκε, αφού το σουτ του Σίσιτς βρήκε στο δοκάρι, ενώ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από λάθος συνεννόηση του Σίσιτς με τον Παπαστεριανό βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ονουάτσι.

Αυτό που έχει σημασία να γίνει κατανοητό στον Ηρακλή είναι ότι η ομάδα πρέπει να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τη λογική του υπερενθουσιασμού, αλλά και της υπεραπογοήτευσης. Δεν έγινε μέσα σε ελάχιστους μήνες υπερομάδα, αλλά ούτε και έχασε τον δρόμο της επειδή απώλεσε βαθμούς από ένα (έστω και εντός έδρας) παιχνίδι.

Ο δρόμος για την καταξίωση παραμένει μακρύς, ιδιαίτερα για μια ομάδα που προσπαθεί να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα. Θα πρέπει λοιπόν στα επόμενα ματς να μη στηρίζεται στην εύνοια της τύχης, αλλά να δημιουργεί την τύχη του. Εδειξε ότι μπορεί να το καταφέρει θαυμάσια και, εφόσον αυτό συμβεί, θα καταλάβει και πού βρίσκεται».

-Το σχόλιο είναι του Γιάννη Πάγκου και βρίσκεται στο www.exedrasports.gr

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top