Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε σήμερα (18/8) στο Κατσάνειο η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Μανωλόπουλος, …

Ηρακλής


Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε σήμερα (18/8) στο Κατσάνειο η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Μανωλόπουλος, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και Γιώργος Παπαβασιλείου, το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τους Αλέκο Λεώνη, Δημήτρη Βαλσαμίδη και Φρέντι Μπρουκς, ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης, ο γιατρός Δήμος Αλασειρλής, ο φυσιοθεραπευτής Στέλιος Ναβροζίδης και οι Κράβαρικ, Μπαμπαλιούτας, Μπίλινγκς, Αρχιλάγος, Στάνκου, Πιπέργιας, Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Τζιουμάκας, Στεφανίδης και Μιχαηλίδης. Απουσίαζαν οι διεθνείς Κιρόγα, Προύσαλης, Νικήτας Εφραιμίδης, Κανέλλος και ο Γκόρτσιανουκ.


Ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι έντονα. Γυρίζουμε σε μία περίοδο πολύ δύσκολη από όλες τις απόψεις, αλλά είναι αναγκαίο να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε τον Ηρακλή των προηγούμενων ετών. Όλοι γνωρίζουμε πως ήταν ο Ηρακλής για αυτό εγώ και το τεχνικό τιμ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί όπου ανήκει».


Από την πλευρά του ο αρχηγός των κυανόλευκων, Αντρέι Κράβαρικ, ανέφερε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά φέτος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε υγεία και να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, αλλά ξέρουμε το τι θέλει ο Ηρακλής».


Ο Κουβανός ακραίος του Ηρακλή, Αλεξέι Αρχιλάγος, τόνισε: «Όλα φαίνονται καλά εδώ. Έχουμε καλούς παίκτες και νιώθω καλά εδώ. Γνωρίζω τον Ηρακλή, καθώς είχα προπονηθεί με την Εθνική εδώ πριν 15 χρόνια. Θέλω να πετύχω στον Ηρακλή. Είναι η πρώτη μου σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να έχω μία καλή σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top