«Θα κάνει την διαφορά»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Παντελής Λώλης, που μετέδωσε για την Nova τους αγώνες του World League και συζήτησε με τους …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Παντελής Λώλης, που μετέδωσε για την Nova τους αγώνες του World League και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το νέο απόκτημα του Ηρακλή, Ροντρίγκο Κιρόγα.


Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε:  «Η αλήθεια είναι ότι μόλις τώρα αρχίζουμε ουσιαστικά να μαθαίνουμε τον Κιρόγα, είναι ήδη αρχηγός στην Εθνική Αργεντινής σε ηλικία μόλις 23 ετών και μαζί του η Εθνική έχει κάνει πολύ όμορφα πράγματα και θα κάνει ακόμη καλύτερα στην συνέχεια, όπως φαίνεται. Δεν είναι ο παίκτης-ορχήστρα, ο σούπερ σταρ αλλά είναι ένα πάρα πολύ ικανός και ομαδικός παίκτης. Πραγματικά ένοιωσα μεγάλη έκπληξη όταν έμαθα ότι ο Ηρακλής μπόρεσε να κλείσει αυτόν τον παίκτη και να τον φέρει στην Ελλάδα, δεν είναι και λίγο να παίρνεις τον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής και σε τέτοια ηλικία μάλιστα».

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά του παίκτη, δήλωσε :«Μπορεί να μην έχει την υποδοχή του Ριβέρα ως ακραίος αλλά είναι πολύ καλός επιθετικά. Έχει τρομερή καρδιά μέσα στον αγώνα και είναι ηγέτης, δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής της Αργεντινής στηρίζει τόσα πολλά πάνω του. Είναι πάρα πολύ καλός ακραίος και αυτό το διάστημα βγάζει μάτια κυριολεκτικά, πραγματικά απόρησα όταν έμαθα ότι θα παίζει στον Ηρακλή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το όνομα του Ηρακλή στο παγκόσμιο βόλεϊ και ο Λεώνης, που μπορεί να πείσει οποιονδήποτε παίκτη να έρθει στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Παντελής Λώλης πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής θα είναι πολύ δυνατός φέτος, με τον Κιρόγα και τους άλλους παίκτες που έχει κλείσει. Στο παιχνίδι με την Βραζιλία, ο Κιρόγα είχε 22 πόντους και 21/28 επιθέσεις, θα τον δούμε και στο Παγκόσμιο στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία. Στις αρχές Οκτωβρίου νομίζω πως θα είναι στην Ελλάδα και ο Ηρακλής θα φτιάξει μια σπουδαία ομάδα. Ο Κιρόγα είναι ένας παίκτης που παίζει πάντα παθιασμένα και βρίσκει πάντα τον τρόπο να περνάει την μπάλα στην άλλη πλευρά, παίζει με τσαμπουκά και πιστεύω ότι θα είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top