Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/6) στο Κατσάνειο η τελετή λήξης των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή. Οι νεαροί αθλητές αφού παρέλαβαν τα διπλώματα τους, δεν έχασαν την …

Ακαδημία

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/6) στο Κατσάνειο η τελετή λήξης των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή. Οι νεαροί αθλητές αφού παρέλαβαν τα διπλώματα τους, δεν έχασαν την ευκαιρία μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους να στείλουν ακόμα ένα μήνυμα για την ποδοσφαιρική ομάδα.


Όλοι μαζί λοιπόν κράτησαν στα χέρια τους ένα μεγάλο πανό που ανέφερε «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή», σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόρριψη του φακέλου από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας ενημέρωσε με λεπτομέρειες για το προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο.


Το «παρών» επίσης έδωσαν ο έφορος των ακαδημιών Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και οι προπονητές Θανάσης Στράντζαλης, Μπάμπης Καρασαρλίδης, Παναγιώτης Καλπάκης και Γιάννης Σούρβαλης.


Αυτά τα μικρά παιδιά θα τα δει κανείς; Θα τα ακούσει; Θα τα αισθανθεί; Αγαπάνε υπερβολικά τον Ηρακλή και δεν θέλουν καν να σκέφτονται ενδεχόμενο αρνητικής απόφασης την Τετάρτη (16/6).

 


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top