Εθνική Ανδρών: Η 12αδα για την Πορτογαλία

Αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής 11/6 (07.15) η Εθνική ομάδα των Ανδρών για την Πορτογαλία, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ιβηρικής στο πλαίσιο του …

Διάφορα

Αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής 11/6 (07.15) η Εθνική ομάδα των Ανδρών για την Πορτογαλία, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ιβηρικής στο πλαίσιο του Β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Μαδρίτη, από εκεί θα μεταβεί στο Οπόρτο κι εν συνεχεία οδικώς θα φτάσει στην πόλη Πόβοα ντε Βαρζίμ όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.


Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ είναι οι:
Βασίλης Μηνούδης (Παναθηναϊκός), Θάνος Τερζής, Γιώργος Πετρέας, Νίκος Ρουμελιώτης (Άρης), Γιώργος Στεφάνου, Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός ), Κώστας Προύσαλης, Γεράσιμος Κανέλλος (Ηρακλής), Θεόκλητος Καριπίδης (ΑΕΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Λαμία), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος), Αναστάσιος Ασπιώτης (ΕΑ Πατρών) .


Την αποστολή συμπληρώνουν και οι Μάριος Γκιούρδας (Team Manager), Αντώνης Τσακιρόπουλος (B΄ Προπονητής), Γιώργος Παπαγεωργίου (Φυσιοθεραπευτής), Αντώνης Βουρδέρης (Στατιστικολόγος), Ρήγας Ρηγόπουλος (Φροντιστής), Μανώλης Ρουμελιώτης (βοηθός προπονητή).


Το πρόγραμμα των αγώνων:
Σάββατο 12/6, 19.00: Πορτογαλία – Ελλάδα
Κυριακή 13/6, 19.00: Πορτογαλία – Ελλάδα
ΚΑΤΑΤΑΞΗ
(μετά από 2 αγώνες)
Ομάδα Βαθμοί Σετ
1 Πορτογαλία 4 6-1
2 ΕΛΛΑΔΑ 3 5-3
3 Αυστρία 3 3-5
4 Τουρκία 2 1-6

Σχετικά Άρθρα

Back to Top