Παράταση στην αγωνία – Αισιοδοξία στη Μίκρα

Παράταση μέχρι την Δευτέρα πήρε η ΠΑΕ Ηρακλής από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για να καταθέσει τα έγγραφα που έλειπαν. Η επιτροπή εξέτασε τον …

Ηρακλής

Παράταση μέχρι την Δευτέρα πήρε η ΠΑΕ Ηρακλής από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για να καταθέσει τα έγγραφα που έλειπαν. Η επιτροπή εξέτασε τον κυανόλευκο φάκελο και έκρινε ότι λείπουν έγγραφα που κρίνονται σημαντικά.


Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά το ακόλουθο δελτίο τύπου, με το οποίο εκφράζει την αισιοδοξία της ότι το θέμα θα τελειώσει την Δυετέρα και καλεί τους φίλους της ομάδας να… “κλείσουν τα αυτιά τους στις κάθε λογής ‘Κασσάνδρες’ της παραπληροφόρησης και της καταστροφολογίας”.


“Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 28/05/2010, προκειμένου να εξετάσει το σχετικό φάκελο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ζήτησε την προσκόμιση κάποιων συμπληρωματικών διευκρινιστικών εγγράφων και θα αποφανθεί σχετικά με τον φάκελο την Δευτέρα 31/05/2010.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι απολύτως αισιόδοξη ότι την Δευτέρα θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και καλεί όλους τους Ηρακλειδείς να κλείσουν τα αυτιά τους στις κάθε λογής ‘Κασσάνδρες’ της παραπληροφόρησης και της καταστροφολογίας”.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top