“Αποτελεί πρόκληση”

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε δηλώσεις με τις οποίες αναφέρεται στη μεταγραφή του στην Κολωνία. «Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Aποτελεί …

Ηρακλής

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε δηλώσεις με τις οποίες αναφέρεται στη μεταγραφή του στην Κολωνία. «Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Aποτελεί πρόκληση για μένα η ευκαιρία που μου δίνει η Κολωνία και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν στις ικανότητές μου. Σίγουρα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να πετύχω».


Ο 23χρονος αναφέρθηκε στον Ηρακλή και στα τρία αυτά χρόνια που ήταν στην ομάδα. «Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία για τρία χρόνια να παίξω στην Α’ εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Ηρακλή όσο και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν όλο αυτό τον καιρό στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο».


Στις δηλώσεις αυτές δεν παρέλειψε να σταθεί στον Τάσο Κατσαμπή και να πει και δημοσίως τη βοήθεια που του έδωσε ο αρχηγός του Ηρακλή. «Περισσότερο από όλους ευχαριστώ τον Τάσο Κατσαμπή. Το να είσαι δίπλα στον Τάσο είναι μια εμπειρία ζωής. Με βοήθησε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, να βελτιωθώ αγωνιστικά, όσο με βοήθησε και ψυχολογικά. Με τον τρόπο του συμβάλει και αυτός στη μεταγραφή μου».


Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι… «είναι μια μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής και ξέρει πώς να ξεπεράσει τα προβλήματα. Και είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα τα ξεπεράσει».


 


 

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top