Σκόρπισε χαμόγελα ο Μπρουκς (photos)

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/5) ο Φρέντι Μπρουκς. Ο προπονητής του Ηρακλή δέχθηκε την πρόσκληση από τον Σύλλογο Γονέων …

Ηρακλής

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/5) ο Φρέντι Μπρουκς. Ο προπονητής του Ηρακλή δέχθηκε την πρόσκληση από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑΜΕΑ, ο οποίος σε συνεργασία με τον Δήμο Πανοράματος διοργάνωσαν την αθλητική γιορτή «Παραολυμπιακά και… άλλα».


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες με την συμμετοχή παραολυμπιονικών, ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά και πρωταγωνιστών των γηπέδων. Ο Φρέντι Μπρουκς πήρε μέρος μάλιστα σε αγώνα βόλεϊ μαζί με άτομα με αναπηρία, ενώ είχε την ευκαιρία να μοιράσει κασκόλ του Ηρακλή, αυτόγραφα αλλά και πολλά χαμόγελα στους μαθητές που γέμισαν ασφυκτικά το γυμναστήριο.


Ιδιαίτερες στιγμές που η BLUEARENA κατέγραψε και τις παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών. Για μία τεράστια προσωπικότητα που δεν λέει ποτέ «όχι» σε τέτοιες εκδηλώσεις. Πολλά συγχαρητήρια και στους διοργανωτές, οι οποίοι έδωσαν χαρά σε παιδιά και άτομα που έχουν ανάγκη στήριξης.
Σχετικά Άρθρα

Back to Top