Τι λέει ο νόμος για το ΑΣΕΑΔ

«Η απόφαση είναι ανήθικη και παράνομη», είχε δηλώσει το βράδυ της Πέμπτης (15/4) ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανωλόπουλος, μετά την ανακοίνωση προγράμματος των …

Ηρακλής

«Η απόφαση είναι ανήθικη και παράνομη», είχε δηλώσει το βράδυ της Πέμπτης (15/4) ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανωλόπουλος, μετά την ανακοίνωση προγράμματος των πλέι-οφ από την Λίγκα. Οι κυανόλευκοι επικαλούνται τον νόμο 3057/2002 και συγκεκριμένα την παράγραφο 3 στο άρθρο 126, που αναφέρει τα παρακάτω:

«Ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α.Δ ή του τμήματος ή μέλος που ορίζουν, ενεργεί, όταν κρίνεται αναγκαίο, επιτόπια έρευνα ή αυτοψία και ζητεί χορήγηση εγγράφων ή άλλων κρίσιμων για την υπόθεση στοιχείων.

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ αλληλογραφεί για θέματα σχετικά με τις εκδικαζόμενες σε αυτό υποθέσεις, με τα αθλητικά σωματεία, τους επαγγελματικούς συνδέσμους, τις ομοσπονδίες και τους αθλητικούς φορείς γενικά, που είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν αμέσως.

Κανείς δεν ανακηρύσσεται πρωταθλητής και καμία βαθμολογική σειρά αγώνων δεν επικυρώνεται από το αρμόδιο αθλητικό όργανο, εφόσον εκκρεμούν προσφυγές στο Α.Σ.Ε.Α.Δ, σχετικές με αποτελέσματα αγώνων που επηρεάζουν το κύρος και τη βαθμολογία τους».

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Σχετικά Άρθρα

Back to Top