Ξέχασαν τις νίκες του Ηρακλή

Ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δεν αναρτήθηκαν οι νίκες των παμπαίδων και παγκορασίδων των …

Άλλα αθλήματα

Ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δεν αναρτήθηκαν οι νίκες των παμπαίδων και παγκορασίδων των κυανόλευκων στο «Κύπελλο Ανοίξεως».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ:
«Π Ρ Ο Σ  :
Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας
Αθήνα


Κύριοι,
Με έκπληξη διαβάσαμε τα αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ξ. αποτελέσματα των αγώνων «Κύπελλο Ανοίξεως» που διεξήχθησαν την Κυριακή 14-3-2010 στην Θεσσαλονίκη. Από την ανακοίνωση λείπουν συμπτωματικά (?) τα αποτελέσματα των κατηγοριών παμπαίδων και παγκορασίδων στις οποίες πρώτευσαν αθλητές του Γ.Σ.Θ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».


Αυτό το γεγονός έρχεται σε συνέχεια της απαγόρευσης συμμετοχής των αθλητών σε τουρνουά με έδρα την Θεσσαλονίκη (η λύση δόθηκε με παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού), της απαγόρευσης προπόνησης των αθλητών μας στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σφαγείων (το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Ε.Ο.Ξ  για να χρησιμοποιείται από όλα τα σωματεία της Θεσσαλονίκης) κλπ.


Σας πληροφορούμε ότι ο Γ.Σ.Θ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» θα συνεχίσει, παρά το συνεχή πόλεμο, να προσπαθεί για την ανάπτυξη του αθλήματος της Ξιφασκίας   στη Θεσσαλονίκη, άθλημα το οποίο πρώτος έφερε στην πόλη το 1972.


Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Τριανταφύλλου».

Back to Top