Άξιες και οι νεάνιδες

Μπορεί η κατάκτηση του τίτλου να μην ήρθε, όμως η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν είναι λίγο. Οι νεάνιδες του Ηρακλή λοιπόν ηττήθηκαν στον …

Ακαδημία

Μπορεί η κατάκτηση του τίτλου να μην ήρθε, όμως η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν είναι λίγο. Οι νεάνιδες του Ηρακλή λοιπόν ηττήθηκαν στον τελικό των Βασιλικών με 1-3 σετ (25-18, 20-25, 21-25, 20-25) από τον Πανελλήνιο.

Οι παίκτριες του Σωκράτη Τζιουμάκα κατέκτησαν το πρώτο σετ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

Ο έφορος των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε στη BLUEARENA για την φετινή πολύ καλή πορεία των νεανίδων:

«Συγχαρητήρια στον Σωκράτη Τζιουμάκα και σε όλα τα παιδιά γιατί η δεύτερη θέση στην Ελλάδα είναι τεράστια επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι έπρεπε να συνδυάσει δύο διαφορετικές εξάδες, μία νεανίδων και μία κορασίδων οι οποίες δεν δουλεύανε μαζί. Κι αυτό γιατί οι νεάνιδες δουλεύανε με το γυναικείο τμήμα, κάτι που μπορούν να καταλάβουν μόνο όσοι ασχολούνται με το βόλεϊ. Κλείνει ένας κύκλος μιας ομάδας η οποία κατέκτησε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα και πέντε Πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ, καταξιώνοντας αυτό το τμήμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top