Εκδικάστηκε η υπόθεση Πλευρίτου

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (18/3) η υπόθεση τραυματισμού της παίκτριας του Ηρακλή Μαργαρίτας Πλευριτου η οποία έπεσε θύμα αντιαθλητικού χτυπήματος στο παιχνίδι μα την Ν.Ε Πατρών. Δυόμισι …

Άλλα αθλήματα

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (18/3) η υπόθεση τραυματισμού της παίκτριας του Ηρακλή Μαργαρίτας Πλευριτου η οποία έπεσε θύμα αντιαθλητικού χτυπήματος στο παιχνίδι μα την Ν.Ε Πατρών.


Δυόμισι ώρες  κράτησε η ακροαματική διαδικασία από την αθλητικό δικαστή κ. Παπαδημητριου η οποία άκουσε με προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον οκτώ μάρτυρες έτσι ώστε να μάθει κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης.


Στην αίθουσα κατέθεσαν οι δυο διαιτητές του αγώνα, ο αλυτάρχης, ο παρατηρητής διαιτησίας, η Σοφία Μανετα, ο έφορος του Ηρακλή Ανδρέας Τζίμας και η Μαργαρίτα Πλευριτου μέσω υπομνήματος καθώς δεν μπορούσε να μεταφερθεί λόγω τραυματισμού και ο εκπρόσωπος της ΝΕ Πατρών Μανέτας.


Το κλίμα ήταν άσχημο πριν την εκδίκαση. Οι εκπρόσωποι της ΝΕ Πατρών δεν αντάλλαξαν ούτε μια λέξη με τον έφορο του Ηρακλή. Η πλευρά της ΝΕ Πατρών υποστήριξε ότι ο Ηρακλής μέσω της αθλήτριας του ήθελε να βλάψει την ΝΕ Πατρών για να πάρει την θέση της στην Ευρώπη και ότι μπορεί η παίκτρια να ήταν ήδη τραυματισμένη πριν το παιχνίδι!!!!!!!!


Ο Ηρακλής με τα χαρτιά από τους γιατρούς που εξέτασαν την νεαρή αθλήτρια και το βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα την αλήθεια και φυσικά αντικρούει τους ισχυρισμούς της ΝΕΠ και της Σοφίας Μανέτα. Η απόφαση της αθλητικού δικαστή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές.

Back to Top